Απόφραξη Λεκάνης2017-11-10T11:15:49+00:00

Απόφραξη Λεκάνης

Βούλωσε η λεκάνη σας;Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη.

Εάν βούλωσε η λεκάνη σας, καλέστε μας τώρα!

  • Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με αποτέλεσμα την εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης.

  • Αναλαμβάνουμε διαρροές τουαλέτας αποχέτευσης και επισκευές

  • Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους

  • Λογικές τιμές εργασιών

  • Ειδικοί στην απόφραξη λεκάνης

Καλέστε τώρα! 210 28 30 300 | 24/7-365 ημέρες το χρόνο

Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα μπάνιου.

Μία βουλωμένη αποχέτευση λεκάνης είναι τόσο αντιαισθητική όσο και ανθυγιεινή. Η Fastoil Service θα αποφράξει τη λεκάνη σας γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Όπως για παράδειγμα ειδικές ράβδους απόφραξης ή/και εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης.

Η Fastoil Service έχει μεγάλη εμπειρία και θα σας απαλλάξει από τη βουλωμένη λεκάνη σας, σε λογική τιμή.

Το σημείο που έχει φράξει μπορεί να είναι είτε εσωτερικά του σπιτιού σας,είτε σε εξωτερικές σωληνώσεις ή αποχετεύσεις.Έτσι, μπορεί να είναι απαραίτητο να έχουμε στο φρεάτιο.

Η Fastoil Service αναλαμβάνει τον καθαρισμό, τη συντήρηση και την απόφραξη λεκάνης,νεροχύτη,σιφονιών,αποχετεύσεις λουτρών. Επομένως επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απόφραξη της λεκάνης σας ή για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Η βουλωμένες τουαλέτες μπορεί να σας οδηγήσουν σε σημαντικά προβλήματα αν τις αμελήσετε.Εάν το βούλωμα  της λεκάνης προκαλείται από προϊόντα υγιεινής, τότε είναι επιτακτική ανάγκη να το αφαιρέσετε το συντομότερο δυνατό, για να αποφύγετε χειρότερα ή περισσότερο επιβλαβή μπλοκαρίσματα προς τα κάτω ή βαθύτερα στο σύστημα.

Μια λιγότερο γνωστή αλλά πολύ ουσιώδης αιτία των βουλωμένων αποχετεύσεων είναι η χρήση καυστικής σόδα για το ξεβούλωμα μιας λεκάνης. Ενώ χρησιμοποιείται συχνά ως καθαριστικό για απόφραξη, μπορεί να αποτελέσει έναν αποτελεσματικό τρόπο. Εαν όμως, δεν ξεπλυθεί καλά η αποχέτευση, συσσωρεύεται στα τοιχώματα των σωληνώσεων και σκληραίνει, δημιουργώντας ένα εντελώς νέο μπλοκάρισμα.

Μπορούμε επίσης να σας συμβουλέψουμε πώς να αποφύγετε μια φραγμένη τουαλέτα στο μέλλον.Ακόμη οι τεχνικοί μας είναι πάντα σε ετοιμότητα, διαθέσιμοι καθημερινά και τη νύχτα για οποιοδήποτε ζήτημα υδραυλικών εγκαταστάσεων έκτακτης ανάγκης.