Απόφραξη Φρεατίου2017-11-09T14:00:55+00:00

Απόφραξη Φρεατίων/Φρεατίου

Βούλωσε η αποχέτευσή σας;Χρειάζεστε βοήθεια;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη.

 

Εάν βούλωσαν τα φρεάτιά σας, καλέστε μας τώρα!

 

  • Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα με αποτέλεσμα την εκτόξευση υψηλής πίεσης υγρού.

  • Αναλαμβάνουμε διαρροές τουαλέτας αποχέτευσης και επισκευές

  • Αναλαμβάνουμε αποφράξεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους

  • Λογικές τιμές εργασιών

  • Ειδικοί στην απόφραξη φρεατίων

     

Φραγμένο φρεάτιο-Αιτίες

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν μια τεράστια ταλαιπωρία. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζονται αρκετά νωρίς, συνήθως είναι γρήγοροι και εύκολοι να διορθωθούν.
Υπάρχουν αρκετές αιτίες που οδηγούν σε μία βουλωμένη αποχέτευση. Οι πιο συνηθισμένες αφορούν τη συσσώρευση λυμάτων και γενικών συντριμμάτων σε σωληνώσεις νερού. Το λίπος που πλένεται στον νεροχύτη της κουζίνας είναι μια από τις κύριες αιτίες των βουλωμένων αποχετεύσεων, επειδή οι παχιές ουσίες κολλάνε στα τοιχώματα των σωληνώσεων και συσσωρεύονται με την πάροδο του χρόνου, περιορίζοντας τελικά τη ροή του νερού στο σημείο που δεν μπορεί να περάσει τίποτα. Φυσικά συντρίμμια όπως τα φύλλα και τα κλαδιά μπορεί να είναι μια καταστροφή για τις εξωτερικές αποχετεύσεις, ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα.

 

 

Ενώ συνιστάται η συντήρηση για να αποφευχθεί ο φραγμός των αποχετεύσεων, μερικές φορές είναι αναπόφευκτη καθώς η αποστράγγιση δεν μπορεί να γίνει και χρειάζεται περισσότερη προσοχή από ειδικούς. Οι ρίζες των δέντρων μπορεί να είναι μια άλλη αιτία για τις βουλωμένες αποχετεύσεις, καθώς τείνουν να αναπτύσσονται σε αναζήτηση νερού, το οποίο φυσικά οι αποχετεύσεις παρέχουν σε αφθονία. Από τη στιγμή που υπάρχει, όχι μόνο εμποδίζουν την αποστράγγιση, αλλά μπορούν να προκαλέσουν βλάβες και ρωγμές στους σωλήνες, οδηγώντας σε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα και δαπανηρές επισκευές.
Όπως προαναφέραμε, πολλές φορές, μια απόφραξη φρεατίων-αποχέτευσης είναι το αποτέλεσμα των οικιακών αντικειμένων που σπρώχνονται προς τα κάτω. Δεν θα πιστέψετε τα πράγματα που βρίσκουμε – τα μαχαιροπήρουνα, τα παιδικά παιχνίδια, τις οδοντόβουρτσες, τα κατοικίδια ζώα (ναι πραγματικά), τα κοσμήματα – ακόμη και ένα όπλο.

Να θυμάστε

Να θυμάστε πάντα ότι το μαγειρικό λίπος, το λάδι και οι πάνες, τα μαντηλάκια και τα προϊόντα υγιεινής δεν πρέπει ποτέ να ξεπλένονται.
Τα μαντηλάκια και οι πάνες κατασκευάζονται έτσι ώστε να είναι απορροφητικά και έτσι μεγαλώνουν όταν βυθίζονται στο νερό. Σε ένα μικρό χώρο όπως ένας σωλήνας νερού, αυτό γίνεται γρήγορα πρόβλημα, καθώς το στοιχείο φουσκώνει στο σημείο που η ροή του νερού εμποδίζεται. Τα προϊόντα υγιεινής είναι επίσης ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς δεν διαλύονται όταν ξεπλυθούν.

 

 

Απόφραξη φρεατίων-Αντιμετώπιση

Η απόφραξη φρεατίων-φρεατίου εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος και έχουμε διαφορετικό εξοπλισμό για τον καθαρισμό διαφορετικών βουλωμένων αποχετεύσεων.

Μία από τις αγαπημένες και αποτελεσματικότερες τεχνικές που χρησιμοποιούμε για την απόφραξη αποχετεύσεων είναι η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης. Αυτό θα εξουδετερώσει οποιοδήποτε μπλοκάρισμα στο αποχετευτικό σας σύστημα, διασπώντας το μπλοκάρισμα και ξεπλένοντάς το με ασφάλεια. Η εκτόξευση νερού υψηλής πίεσης είναι ιδανική για τους περισσότερους τύπους μπλοκαρίσματος. Είναι τόσο ισχυρό που τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεκαθαριστεί εντελώς σε λίγα λεπτά. Μπορεί ακόμη και να αφαιρέσει τις ρίζες των δέντρων και τα ξένα αντικείμενα. Το τζετ μπορεί επίσης να δουλεύει στις γωνίες των σωληνώσεων της αποχέτευσή σας.

Καλέστε τώρα! 210 28 30 300 | 24/7-365 ημέρες το χρόνο