Αποφράξεις2018-09-19T15:10:17+00:00

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Οι ειδικοί στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Αποφράξεις σε όλη την Αθήνα!

Η Fastoil Service,με έδρα το Νέο Ηράκλειο,διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα για τις αποφράξεις, τη συντήρηση και τον καθαρισμό αποχετευτικών αγωγών καθώς και για την άντληση υδάτων.

Tο σύστημα αποχέτευσης σας μπορεί να φράξει με φύλλα,σκυρόδεμα, λάσπη, πέτρες και ρίζες. Καθώς επίσης και από άλλες καθημερινές ουσίες που διέρχονται από τις αποχετεύσεις και τις σωληνώσεις. Για παράδειγμα υπολείμματα από το φαγητό και το μαγείρεμα.

Όποια και αν είναι η αιτία, οι συνέπειες μπορεί να είναι σοβαρές. Όπως κακές μυρωδιές,βουλωμένο σωλήνα αποχέτευσης και κατά συνέπεια υπερχείλιση τουαλέτας. Μπορούμε να σας απαλλάξουμε από όλα τα προβλήματα της αποχέτευσής σας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους απόφραξη.

αποφραξεις αθηνα

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεστε.Οι τεχνικοί μας διαθέτουν εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις και είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να χειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση.

Στόχος μας είναι να αναλύσουμε σωστά την κατάστασή σας και να την αντιμετωπίσουμε με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, τον εξοπλισμό και τα προϊόντα που διατίθενται στον κλάδο μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΑΘΗΝΑ

Υπάρχουν και περιπτώσεις απόφραξης εντός των διαμερισμάτων,σπιτιών και γραφείων όπως είναι: απόφραξη λεκάνης, νεροχύτη κουζίνας, νιπτήρα μπάνιου, μπανιέρας, φρεατίων, σιφονιού, όρθιων στηλών κλπ.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι βουλωμένες αποχετεύσεις αποτελούν μία τεράστια ταλαιπωρία.Ωστόσο,εάν αντιμετωπιστούν αρκετά νωρίς,συνήθως διορθώνονται γρήγορα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΛΕΚΑΝΗΣ

Η βουλωμένη λεκάνη είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα μπάνιου και είναι τόσο αντιαισθητική όσο και ανθυγιεινή.Η Fastoil Service θα αποφράξει τη λεκάνη σας γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Ένας βουλωμένος νεροχύτης μπορεί να έχει διάφορες αιτίες. Ο πιο συνηθισμένος λόγος που οι νεροχύτες βουλώνουν είναι λόγω της απροσεξίας όταν πρόκειται να πλύνουμε διάφορα πράγματα αλλά ακόμα και από τα μαγειρικά λίπη.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες. Η Fastoil Service έχει στην κατοχή της σύγχρονο εξοπλισμό και πλήρη στόλο οχημάτων με δυνατότητες κάλυψης όλων των αναγκών που προκύπτουν.Τα οχήματα της εταιρίας μας πληρούν απόλυτα όλες τις απαιτήσεις, με τα βυτία τους να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής αντοχής. Συγκεκριμένα, ο στόλος μας αποτελείται από:

  • 2 ιδιόκτητα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα που πληρούν τις προδιαγραφές εισροών-εκροών
  • 2 υπερσύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα για την απόφραξη και αναρρόφηση στερεών & υγρών αποβλήτων, με πιεστικά υψηλής πιέσεως

  • Όχημα που εξυπηρετεί εργασίες απολύμανσης/απεντόμωσης/μυοκτονίας και τον τομέα των πυροσβεστήρων

  • Έλεγχος και Διάγνωση με υπερσύγχρονες, ενδοσκοπικές, έγχρωμες κάμερες για τον εντοπισμό και την άμεση λύση στο πρόβλημά σας, αποφεύγοντας τα άσκοπα σκαψίματα

Διάγνωση Αποχέτευσης Με Κάμερα

Έλεγχος και Διάγνωση με υπερσύγχρονες,ενδοσκοπικές,έγχρωμες κάμερες για τον εντοπισμό και την άμεση λύση στο πρόβλημά σας.

Η χρήση κάμερας βοηθάει στον άμεσο εντοπισμό του προβλήματος καθώς και σε προβλήματα επιδιόρθωσης. Εντοπίζουμε το ακριβές σημείο του προβλήματος για την επισκευή αποφεύγοντας τα άσκοπα σκαψίματα.

Η προηγμένη τεχνολογία της κάμερα αποχέτευσης είναι ο ταχύτερος και ως εκ τούτου ο πιο οικονομικός τρόπος ελέγχου των αποχετεύσεων και των υπονόμων.

Για συνεχή προβλήματα εμπλοκής χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονες ενδοσκοπικές κάμερες και έτσι εξοικονομούμε χρήματα για δαπανηρές επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η πιστότητα των εικόνων που μπορούμε να αποκτήσουμε είναι τόσο μεγάλη που μπορούμε να εντοπίσουμε τα τρέχοντα και πιθανά προβλήματα στο αποχετευτικό σας σύστημα περαιτέρω ​​χωρίς εικασίες και αμφιβολίες.

αποφράξεις διάγνωση με κάμερα

Αναλογιζόμενοι το δυσχερές κλίμα που επικρατεί,διαμορφώνουμε συνθήκες ευνοϊκές σε όλες τις υπηρεσίες μας και για όλες τις οικογένειες.

Εκτός από το δίκτυο της αποχέτευσης υπάρχει και το ξεχωριστό δίκτυο των όμβριων υδάτων (υδρορροές) το οποίο δίκτυο συλλέγει τα νερά από την βροχή και τα νερά που ρίχνουμε στα μπαλκόνια μας.

Αυτό το δίκτυο θα ήταν καλό να συντηρείται δύο φορές το χρόνο, το φθινόπωρο και την άνοιξη, διότι πέφτουν φύλλα, μανταλάκια και διάφορα αντικείμενα απʼ τα μπαλκόνια, με αποτέλεσμα να βουλώνουν οι υδρορροές.

Εάν δεν συντηρείται το δίκτυο αυτό με μια νεροποντή ή εάν κάποιος πλύνει την βεράντα του μπορούν να μπουν νερά μέσα στο δικό σας το διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να υπάρχουν καταστροφές με μεγάλο κόστος και πολύ κόπο για την αποκατάσταση των ζημιών.